After booting keyboard language isnt correct.

Bug #1317810 reported by Olaf Schneuer on 2014-05-09
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
indicator-keyboard (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Problem exists since 13.10 so i know this "bug".
I dated Ubuntu up to 14.04 and sometimes the keyborad settings are working and sometimes not.
But the Problem exists only after booting the system.
I have chose German language but if i want type after booting the special symbols and the correct signs are not able to use.
If i look after the keyboard options on the right corner from the desktop so i can see the "De"-sign... so i guess it should work.
But it dont. If i go on this keyborad options and chose the "De" option again (i chose the chosen) so it works without any futher problems until the next boot.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: indicator-keyboard 0.0.0+14.04.20140410.1-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.13.0-24.47-generic 3.13.9
Uname: Linux 3.13.0-24-generic x86_64
ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3
Architecture: amd64
CurrentDesktop: Unity
Date: Fri May 9 11:17:13 2014
EcryptfsInUse: Yes
ExecutablePath: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/indicator-keyboard-service
InstallationDate: Installed on 2014-02-01 (96 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 13.10 "Saucy Salamander" - Release amd64 (20131016.1)
ProcEnviron:
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 SHELL=/bin/bash
 LANGUAGE=de_DE
 PATH=(custom, no user)
 LANG=de_DE.UTF-8
SourcePackage: indicator-keyboard
UpgradeStatus: Upgraded to trusty on 2014-04-18 (20 days ago)

Olaf Schneuer (olaf-schneuer) wrote :
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers