Upstart script doesn't export *_MODULE under Unity 8

Bug #1433831 reported by William Hua on 2015-03-19
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
im-config (Ubuntu)
Medium
Unassigned

Bug Description

The IM framework environment variables XMODIFIERS, GTK_IM_MODULE, QT_IM_MODULE, QT4_IM_MODULE, and CLUTTER_IM_MODULE aren't being properly set by the Upstart script under Unity 8. Probably the only reason it's working under most other desktop environments is because it's handled instead by /etc/X11/Xsession.d/70im-config_launch, but it's not getting executed in a Unity 8 Mir session.

William Hua (attente) wrote :
William Hua (attente) on 2015-03-19
description: updated
tags: added: patch

The attachment "im-config_0.27-1ubuntu8.debdiff" seems to be a debdiff. The ubuntu-sponsors team has been subscribed to the bug report so that they can review and hopefully sponsor the debdiff. If the attachment isn't a patch, please remove the "patch" flag from the attachment, remove the "patch" tag, and if you are member of the ~ubuntu-sponsors, unsubscribe the team.

[This is an automated message performed by a Launchpad user owned by ~brian-murray, for any issue please contact him.]

Aron Xu (happyaron) on 2015-03-22
Changed in im-config (Ubuntu):
importance: Undecided → Medium
status: New → Fix Committed
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package im-config - 0.29-1ubuntu2

---------------
im-config (0.29-1ubuntu2) vivid; urgency=medium

  * Fix installation directory in rules.
 -- Aron Xu <email address hidden> Mon, 23 Mar 2015 15:01:16 +0800

Changed in im-config (Ubuntu):
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers