Photosmart 7762 will do one print job then freezes until restart

Bug #675599 reported by Jack Leigh on 2010-11-15
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
hplip (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: hplip

Trying to print from a HP Photosmart 7762.
I plug the device in.
A first print job will work fine.
After this nothing seems to work, subsequent jobs eventually getting a device communication error (5012) then device busy (5021)
Restarting the printer (power off and on) or restarting the computer will allow another job to be printed.
Sometimes following a restart a small part of the document or a page with postscript code (?) along the top, will be printed.
Please tell me what debugging I can provide.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.10
Package: hplip 3.10.6-1ubuntu10.1
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.35-22.35-generic 2.6.35.4
Uname: Linux 2.6.35-22-generic i686
Architecture: i386
Date: Mon Nov 15 15:50:36 2010
InstallationMedia: Ubuntu 10.10 "Maverick Meerkat" - Release i386 (20101007)
Lpstat:
 device for photosmart-7700-series: hp:/usb/photosmart_7700_series?serial=MY49M2J6XGU4
 device for Photosmart-C5200-series: hp:/usb/Photosmart_C5200_series?serial=MY88RG12W70559
MachineType: TOSHIBA EQUIUM A200
Papersize: a4
PpdFiles:
 photosmart-7700-series: HP Photosmart 7700 Series hpijs, 3.10.6
 Photosmart-C5200-series: HP Photosmart c5200 Series hpijs, 3.10.6
ProcCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-2.6.35-22-generic root=UUID=6d4de300-fa3c-45a4-9d92-5d37af1ecc76 ro quiet splash
ProcEnviron:
 LANG=en_GB.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: hplip
dmi.bios.date: 10/05/2007
dmi.bios.vendor: Phoenix Technologies LTD
dmi.bios.version: 1.60
dmi.board.name: SANTA ROSA CRB
dmi.board.vendor: Intel Corporation
dmi.board.version: Not Applicable
dmi.chassis.asset.tag: No Asset Tag
dmi.chassis.type: 1
dmi.chassis.vendor: No Enclosure
dmi.chassis.version: N/A
dmi.modalias: dmi:bvnPhoenixTechnologiesLTD:bvr1.60:bd10/05/2007:svnTOSHIBA:pnEQUIUMA200:pvrPSAF5E-002005KS:rvnIntelCorporation:rnSANTAROSACRB:rvrNotApplicable:cvnNoEnclosure:ct1:cvrN/A:
dmi.product.name: EQUIUM A200
dmi.product.version: PSAF5E-002005KS
dmi.sys.vendor: TOSHIBA

Jack Leigh (leighman) wrote :
gf (gf-interlinks) wrote :

Hello Jack,
Thank you for submitting this bug and reporting a problem with hplip. You made this bug report some time ago and Ubuntu and hplip have been updated since then.

Could you confirm that this is no longer a problem and that we can close the ticket?
If it is still a problem, are you still interested in finding a solution to this bug?
If you are, could you let us know and, in the current version, could you run the following (only once):
apport-collect 675599
and upload the updated logs and and any other logs that are relevant for this particular issue.

Thank you again for helping make Ubuntu and hplip better.
G
[Ubuntu Bug Squad volunteer triager]

Changed in hplip (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for hplip (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in hplip (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers