C6380 keeps holding jobs for 5 more mins after battery ran out during job

Bug #477045 reported by Aaron Whitehouse on 2009-11-06
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
hplip (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: hplip

I am using Karmic.

HPLIP was working correctly in Karmic. This is my fiancee's machine and she thinks that it ran out of battery and isn't sure whether it shut itself down, suspended, hibernated etc. Since that happened, she thinks that the two jobs were deleted from the queue.

Now, when we print photos in the same way that was working before, it says "Job held until [current time + 5 mins]". When you click "release" or it gets to that time, it just refreshes the time to another 5 mins later.

I have tried turning the printer off and back on. I have removed HPLIP (including configuration files) and reinstalled it. I deleted the printer and set it back up again. I turned the computer off at the wall and turned it back on. I'm running out of ideas, so any help would be appreciated.

ProblemType: Bug
Architecture: i386
Date: Sat Nov 7 12:34:59 2009
DistroRelease: Ubuntu 9.10
Lpstat: device for Photosmart_C6300: hp:/net/Photosmart_C6300_series?zc=HP41ED87
Lsusb:
 Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
 Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
 Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
 Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
MachineType: Dell Computer Corporation Inspiron 600m
Package: hplip 3.9.8-1ubuntu2
Papersize: a4
PccardctlIdent:
 Socket 0:
   no product info available
 Socket 1:
   product info: "O2Micro", "SmartCardBus Reader", "V1.0", ""
   manfid: 0xffff, 0x0001
PccardctlStatus:
 Socket 0:
   no card
 Socket 1:
   5.0V 16-bit PC Card
   Subdevice 0 (function 0) [unbound]
PpdFiles: Photosmart_C6300: HP Photosmart c6300 Series hpijs, 3.9.8
ProcCmdLine: root=UUID=467558db-e8a6-41c1-812b-6a2ebfba91b1 ro quiet splash
ProcEnviron:
 LANG=en_NZ.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.31-14.48-generic
SourcePackage: hplip
Uname: Linux 2.6.31-14-generic i686
dmi.bios.date: 06/30/2004
dmi.bios.vendor: Dell Computer Corporation
dmi.bios.version: A13
dmi.board.name: 0Y4803
dmi.board.vendor: Dell Computer Corporation
dmi.chassis.type: 8
dmi.chassis.vendor: Dell Computer Corporation
dmi.modalias: dmi:bvnDellComputerCorporation:bvrA13:bd06/30/2004:svnDellComputerCorporation:pnInspiron600m:pvr:rvnDellComputerCorporation:rn0Y4803:rvr:cvnDellComputerCorporation:ct8:cvr:
dmi.product.name: Inspiron 600m
dmi.sys.vendor: Dell Computer Corporation

gf (gf-interlinks) wrote :

Hello Aaron,
Thank you for submitting this bug and reporting a problem with hplip. You made this bug report some time ago and Ubuntu and hplip have been updated since then.

Could you confirm that this is no longer a problem and that we can close the ticket?
If it is still a problem, are you still interested in finding a solution to this bug?
If you are, could you let us know and, in the current version, could you run the following (only once):
apport-collect 477045
and upload the updated logs and and any other logs that are relevant for this particular issue.

Thank you again for helping make Ubuntu and hplip better.
G
[Ubuntu Bug Squad volunteer triager]

Changed in hplip (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for hplip (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in hplip (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers