usb drivers crashes after some time

Bug #110756 reported by FisherKing on 2007-04-28
6
Affects Status Importance Assigned to Milestone
hal (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: hal

I've Toshiba L100laptop, I upgrade my ubuntu 6.10 to 7.04 recently, the problem was there in versions 6.04, 6.10 and still continues.
After some some time USB stop working.

ProblemType: Bug
Architecture: i386
Date: Sat Apr 28 13:53:59 2007
DistroRelease: Ubuntu 7.04
Package: hal 0.5.8.1-4ubuntu12
PackageArchitecture: i386
SourcePackage: hal
Uname: Linux thesea 2.6.20-15-generic #2 SMP Sun Apr 15 07:36:31 UTC 2007 i686 GNU/Linux

FisherKing (guzererler) wrote :
Johnathon (kirrus) wrote :

Thanks for taking the time to report this bug. Unfortunately we can't fix it, because your description didn't include enough information.

Please can you include the information requested from https://wiki.ubuntu.com/DebuggingRemovableDevices as separate attachments?

Changed in hal:
assignee: nobody → kirrus
status: Unconfirmed → Needs Info
Johnathon (kirrus) wrote :

Also, are there any relevant files in /var/crash/, or reports in the system logs (System > Administration > System Logs) after your USB has stopped working?

FisherKing (guzererler) wrote :

uid=1000(ahmet) gid=1000(ahmet) groups=4(adm),20(dialout),24(cdrom),25(floppy),29(audio),30(dip),44(video),46(plugdev),109(lpadmin),111(scanner),114(admin),1000(ahmet)

id: hal: No such user

uid=106(haldaemon) gid=110(haldaemon) groups=110(haldaemon),24(cdrom),25(floppy),46(plugdev),118(powerdev)

FisherKing (guzererler) wrote :
FisherKing (guzererler) wrote :
FisherKing (guzererler) wrote :

unfortunately, there is no relevant filers at /var/crash
thank you for your herlp.

Johnathon (kirrus) wrote :

Thanks for your help, I'm confirming this bug now.

Changed in hal:
assignee: kirrus → nobody
status: Needs Info → Confirmed
Johnathon (kirrus) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. You reported this bug a while ago and there hasn't been any activity in it recently. We were wondering is this still an issue for you? Can you try with latest Ubuntu release? Thanks in advance.

Changed in hal:
status: Confirmed → Incomplete
Parthan SR (parth-technofreak) wrote :

Thank you for taking your time to report this bug. Unfortunately, there has been no response to additional information sought by during triage and hence this bug is closed as invalid. Please feel free to re-open this bug if you have enough information to provide and confirm.

Changed in hal:
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers