no hard disk were found, i have a pci to pci brigde typ VT8251 and sata hard disk

Bug #110156 reported by mmschmitt on 2007-04-26
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
hal (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: hal

i have a pci to pci bridge VT8251 and two sata hard disk 320 Gb. ubuntu 7.04 can not found them. other linux systems as suse 10.2 have the same problem.
my pc is a new german aldi core duo pc

ProblemType: Bug
Architecture: amd64
Date: Thu Apr 26 03:54:51 2007
DistroRelease: Ubuntu 7.04
Package: hal 0.5.8.1-4ubuntu12
PackageArchitecture: amd64
SourcePackage: hal
Uname: Linux ubuntu 2.6.20-15-generic #2 SMP Sun Apr 15 06:17:24 UTC 2007 x86_64 GNU/Linux

mmschmitt (m-m-schmitt) wrote :
Craig73 (funrun73) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. You reported this bug a while ago and there hasn't been any activity in it recently. We were wondering if this is still an issue for you. Can you try with the latest Ubuntu release? Thanks in advance.

Craig73 (funrun73) wrote :

(interestingly, a quick search turned up a site that suggested that full support for the VIA VT8251 chipset and all features is in Linux 2.6.18... as you have 2.6.20 it should work. Does it work under the latest Ubuntu?)

Craig73 (funrun73) wrote :

Thank-you for reporting this. I am closing this as we don't have a current status on this issue. If this is still an issue, please update the ticket and re-open it. Thanks.

Changed in hal:
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers