package gxine 0.5.905-4ubuntu6 failed to install/upgrade: ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 139

Bug #992034 reported by H.-R. Oberhage on 2012-04-30
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
gxine (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Two step upgrade from 11.04 to 11.10 (fine as far as gxine is concerned) and then 11.10 to 12.04, which triggered the error. The update was done by 'update-manager' each time.

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 12.04
Package: gxine 0.5.905-4ubuntu6
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.2.0-24.37-generic-pae 3.2.14
Uname: Linux 3.2.0-24-generic-pae i686
NonfreeKernelModules: nvidia
ApportVersion: 2.0.1-0ubuntu7
Architecture: i386
Date: Mon Apr 30 17:09:48 2012
ErrorMessage: ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 139
InstallationMedia: Ubuntu 10.10 "Maverick Meerkat" - Release i386 (20101007.1)
SourcePackage: gxine
Title: package gxine 0.5.905-4ubuntu6 failed to install/upgrade: ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 139
UpgradeStatus: Upgraded to precise on 2012-04-30 (0 days ago)

H.-R. Oberhage (oberhage) wrote :
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in gxine (Ubuntu):
status: New → Confirmed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers