gwibber-service is eating cpu

Bug #556717 reported by Alexander Kallenbach on 2010-04-06
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
gwibber (Ubuntu)
Medium
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: gwibber

As the summary describes.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.04
Package: gwibber-service 2.29.94-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-19.28-generic 2.6.32.10+drm33.1
Uname: Linux 2.6.32-19-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia
Architecture: amd64
Date: Tue Apr 6 20:07:29 2010
PackageArchitecture: all
ProcEnviron:
 LANG=de_DE.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: gwibber

Kamus (kamus) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This particular bug has already been reported and is a duplicate of bug 554005, so it is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Feel free to continue to report any other bugs you may find.

Changed in gwibber (Ubuntu):
importance: Undecided → Medium
Omer Akram (om26er) wrote :

thanks for taking time to report this bug and help make ubuntu better. This paricular bug has already been reported but feel free to report any other bugs you may find.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers