gwibber-service takes up 100% CPU

Bug #555928 reported by Pierce on 2010-04-05
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Gwibber
Undecided
Unassigned
gwibber (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: gwibber

gwibber-service takes up 100% CPU after running for about 20 minutes.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.04
Package: gwibber-service 2.29.94-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-19.28-generic 2.6.32.10+drm33.1
Uname: Linux 2.6.32-19-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia wl
Architecture: amd64
Date: Mon Apr 5 12:37:14 2010
InstallationMedia: Ubuntu 10.04 "Lucid Lynx" - Beta amd64 (20100318)
PackageArchitecture: all
ProcEnviron:
 LANG=en_CA.utf8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: gwibber

Pierce (saleminkb) wrote :
Omer Akram (om26er) wrote :

thanks for taking time to report this bug and help make ubuntu better. This particular bug has already been reported but feel free to report any other bugs you may find

Kamus (kamus) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This particular bug has already been reported and is a duplicate of bug 554005, so it is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Feel free to continue to report any other bugs you may find.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers