gwibber-service consumes 90-100% of cpu

Bug #555099 reported by ankspo71 on 2010-04-04
72
This bug affects 16 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
gwibber (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: gwibber-service

As of 04-04-10 I realized that gwibber-service keeps consuming 90-100% of my cpu. I am not using the MeMenu indicator applets anymore, however the gwibber-service still continues to run after after I close the Gwibber application.

I am using Ubuntu 10.04 with all current updates.
gwibber: 2.29.94-0ubuntu1
gwibber-service: 2.29.94-0ubuntu1

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.04
Package: gwibber-service 2.29.94-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-19.28-generic-pae 2.6.32.10+drm33.1
Uname: Linux 2.6.32-19-generic-pae i686
NonfreeKernelModules: nvidia
Architecture: i386
Date: Sun Apr 4 07:35:46 2010
InstallationMedia: Error: [Errno 13] Permission denied: '/var/log/installer/media-info'
PackageArchitecture: all
ProcEnviron:
 LANG=en_US.utf8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: gwibber

ankspo71 (jamesb-71) wrote :
Anthony Batchelor (toeknee) wrote :

Also affects me, with the difference being, that I use the MeMenu, ad have x86_64 architecture.

Omer Akram (om26er) wrote :

thaks for taking time to report this bug and help make ubuntu better. This particular bug has been already reported but feel free to report any other bug you may find

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers