Grey lines in pictures in Konqueror and Gwenview

Bug #235065 reported by n1ywb on 2008-05-26
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
gwenview (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

When opening images in gwenview and konqueror, chunky grey lines appear in the image. Please see attachment. Causing the window to redraw, for example by dragging another window over it and then off it, causes the picture to be displayed normally.

Running Kubuntu Hardy up to date as of 2008-05-26 13:05 PST.

X.Org X Server 1.4.0.90
Release Date: 5 September 2007
X Protocol Version 11, Revision 0
Build Operating System: Linux Ubuntu (xorg-server 2:1.4.1~git20080131-1ubuntu9)
Current Operating System: Linux nibbler 2.6.24-16-generic #1 SMP Thu Apr 10 13:23:42 UTC 2008 i686
Build Date: 15 April 2008 05:26:17PM

xserver-xorg-video-intel 2:2.2.1-1ubuntu13

00:00.0 Host bridge: Intel Corporation Mobile 915GM/PM/GMS/910GML Express Processor to DRAM Controller (rev 04)
 Subsystem: Fujitsu Limited. Unknown device 12d7
 Control: I/O- Mem+ BusMaster+ SpecCycle- MemWINV- VGASnoop- ParErr- Stepping- SERR+ FastB2B-
 Status: Cap+ 66MHz- UDF- FastB2B+ ParErr- DEVSEL=fast >TAbort- <TAbort- <MAbort+ >SERR- <PERR-
 Latency: 0
 Capabilities: [e0] Vendor Specific Information

00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Mobile 915GM/GMS/910GML Express Graphics Controller (rev 04) (prog-if 00 [VGA controller])
 Subsystem: Fujitsu Limited. Unknown device 12e2
 Control: I/O+ Mem+ BusMaster+ SpecCycle- MemWINV- VGASnoop- ParErr- Stepping- SERR- FastB2B-
 Status: Cap+ 66MHz- UDF- FastB2B+ ParErr- DEVSEL=fast >TAbort- <TAbort- <MAbort- >SERR- <PERR-
 Latency: 0
 Interrupt: pin A routed to IRQ 16
 Region 0: Memory at b0080000 (32-bit, non-prefetchable) [size=512K]
 Region 1: I/O ports at 1400 [size=8]
 Region 2: Memory at c0000000 (32-bit, prefetchable) [size=256M]
 Region 3: Memory at b0040000 (32-bit, non-prefetchable) [size=256K]
 Capabilities: [d0] Power Management version 2
  Flags: PMEClk- DSI+ D1- D2- AuxCurrent=0mA PME(D0-,D1-,D2-,D3hot-,D3cold-)
  Status: D0 PME-Enable- DSel=0 DScale=0 PME-

00:02.1 Display controller: Intel Corporation Mobile 915GM/GMS/910GML Express Graphics Controller (rev 04)
 Subsystem: Fujitsu Limited. Unknown device 12e2
 Control: I/O- Mem- BusMaster- SpecCycle- MemWINV- VGASnoop- ParErr- Stepping- SERR- FastB2B-
 Status: Cap+ 66MHz- UDF- FastB2B+ ParErr- DEVSEL=fast >TAbort- <TAbort- <MAbort- >SERR- <PERR-
 Region 0: Memory at 68000000 (32-bit, non-prefetchable) [disabled] [size=512K]
 Capabilities: [d0] Power Management version 2
  Flags: PMEClk- DSI+ D1- D2- AuxCurrent=0mA PME(D0-,D1-,D2-,D3hot-,D3cold-)
  Status: D0 PME-Enable- DSel=0 DScale=0 PME-

n1ywb (jeff-laughlin) wrote :
n1ywb (jeff-laughlin) wrote :

This also happens using the i810 x.org driver.

This did NOT happen in Feisty, I used both gwenview and konq to view images frequently.

Jonathan Thomas (echidnaman) wrote :

Kubuntu 8.04 has reached the end of its supported life. If this is still an issue with a more recent, supported version of Kubuntu feel free to reopen this bug.

Changed in gwenview (Ubuntu):
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers