Comment 9 for bug 388135

I'm running a 13" Macbook Pro and grub2 is also not booting OS X even though it's making a menu entry for it in grub.cfg.

My grub.cfg:

### BEGIN /etc/grub.d/30_os-prober ###
menuentry "Mac OS X (on /dev/sda2)" {
 insmod hfsplus
 set root=(hd0,2)
 search --no-floppy --fs-uuid --set 80ca433c88483ea9
        insmod vbe
        do_resume=0
        if [ /var/vm/sleepimage -nt10 / ]; then
           if xnu_resume /var/vm/sleepimage; then
             do_resume=1
           fi
        fi
        if [ $do_resume == 0 ]; then
           xnu_uuid 80ca433c88483ea9 uuid
           if [ -f /Extra/DSDT.aml ]; then
              acpi -e /Extra/DSDT.aml
           fi
           xnu_kernel /mach_kernel boot-uuid=${uuid} rd=*uuid
           if [ /System/Library/Extensions.mkext -nt /System/Library/Extensions ]; then
              xnu_mkext /System/Library/Extensions.mkext
           else
              xnu_kextdir /System/Library/Extensions
           fi
           if [ -f /Extra/Extensions.mkext ]; then
              xnu_mkext /Extra/Extensions.mkext
           fi
           if [ -d /Extra/Extensions ]; then
              xnu_kextdir /Extra/Extensions
           fi
           if [ -f /Extra/devtree.txt ]; then
              xnu_devtree /Extra/devtree.txt
           fi
           if [ -f /Extra/splash.jpg ]; then
              insmod jpeg
              xnu_splash /Extra/splash.jpg
           fi
           if [ -f /Extra/splash.png ]; then
              insmod png
              xnu_splash /Extra/splash.png
           fi
           if [ -f /Extra/splash.tga ]; then
              insmod tga
              xnu_splash /Extra/splash.tga
           fi
        fi
}
### END /etc/grub.d/30_os-prober ###