Will not finish the reboot after install

Bug #1724730 reported by Valorie Zimmerman on 2017-10-19
This bug report is a duplicate of:  Bug #1723760: No restart after installation. Edit Remove
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
grub2 (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Kubuntu RC install tonight, version 20171017.1. The install was mostly flawless until reboot. The step where the user is asked to remove the install media and hit return froze most everything.

I was able to get to a console eventually and saw only [numbers which changed with each report] systemd-journald[998]: Failed to send WATCHDOG=1 notification message: Transport endpoint is not connected.

Was unable to get my gui to start again so I power-button restarted.

At that point, the install seems successful. I'm reporting from that new system.

Hardware: https://gist.github.com/anonymous/d47ddbbf07ce1dd74954efe847bd93ce

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 17.10
Package: grub2 (not installed)
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.13.0-16.19-generic 4.13.4
Uname: Linux 4.13.0-16-generic x86_64
ApportVersion: 2.20.7-0ubuntu3
Architecture: amd64
CurrentDesktop: KDE
Date: Wed Oct 18 19:54:28 2017
InstallationDate: Installed on 2017-10-19 (0 days ago)
InstallationMedia: Kubuntu 17.10 "Artful Aardvark" - Release amd64 (20171017.1)
SourcePackage: grub2
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Ubuntu QA Website (ubuntuqa) wrote :

This bug has been reported on the Ubuntu ISO testing tracker.

A list of all reports related to this bug can be found here:
http://iso.qa.ubuntu.com/qatracker/reports/bugs/1724730

tags: added: iso-testing
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers