Windows NT Tri Boot Install Corruped after Kubuntu 6.06 Install

Bug #161860 reported by NaNa613 on 2007-11-10
2
Affects Status Importance Assigned to Milestone
grub (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

When I Installed Kubuntu 6.06 on a Dual boot system with Windows 98 and Windows 2000, the installer set it up like this: GRUB boots linux or Windows 2000, Windows 2000 boots Windows 2000 or Windows 98. The WIN98 and WIN2000 partitions are FAT32 and the Kubuntu partition is a EXT3 partition. When I tried to start windows98, I got a blinking dot, when I started Windows 2000, it says it cant find ntoskrnl.exe. I think GRUB or the installer corrupted the partitions.

NaNa613 (nancygroszek) wrote :

I also installed WINE. It could have been WINE.

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. You reported this bug a while ago and there hasn't been any activity in it recently. We were wondering if this is still an issue for you. Can you try with the latest Ubuntu release? Thanks in advance.

Changed in grub (Ubuntu):
status: New → Incomplete

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New". Thanks again!

Changed in grub (Ubuntu):
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers