trying to install ubuntu on a eeepc-900, grub fails to install

Bug #1472386 reported by bert2009 on 2015-07-07
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
grub-installer (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

After the last update records were corrupted, I could not login, only as a guest, I was returned to the login screen.
In an other terminal (ctr-alt F1), i could login. but i could not "startX". so it can also depend on the xtreminal
I dont have a lot of data on this machine so i decided to make a clean start and reinstall the system.
ubuntu 14.4 desktop, i389
After installatie the script could not save grub, not one of the partions were suiteble.
I have a smal partition 4 gb and a bigger one 16 gb before ubuntu I used DSL

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: ubiquity 2.18.7
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.13.0-24.46-generic 3.13.9
Uname: Linux 3.13.0-24-generic i686
ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3
Architecture: i386
CasperVersion: 1.340
Date: Tue Jul 7 21:37:04 2015
InstallCmdLine: file=/cdrom/preseed/ubuntu.seed boot=casper initrd=/casper/initrd.lz quiet splash -- maybe-ubiquity
LiveMediaBuild: Ubuntu 14.04 LTS "Trusty Tahr" - Release i386 (20140417)
ProcEnviron:
 PATH=(custom, no user)
 LANG=nl_NL.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: grub-installer
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

bert2009 (bertsaal) wrote :
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers