Memory reported as 1GB when actually 2GB

Bug #860522 reported by Mark Nighswonger on 2011-09-27
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
gnome-system-monitor (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

This is a regression as it was previously reported correctly. It also reports a processor 0 and processor 1 on a 32-bit system. This has been consistently reported this way.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 11.10
Package: gnome-system-monitor 3.2.0-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.0.0-12.19-generic 3.0.4
Uname: Linux 3.0.0-12-generic i686
ApportVersion: 1.23-0ubuntu1
Architecture: i386
Date: Tue Sep 27 08:21:00 2011
ExecutablePath: /usr/bin/gnome-system-monitor
InstallationMedia: Ubuntu 11.10 "Oneiric Ocelot" - Beta i386 (20110831)
ProcEnviron:
 PATH=(custom, no user)
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: gnome-system-monitor
UpgradeStatus: Upgraded to oneiric on 2011-09-25 (2 days ago)

Mark Nighswonger (marknigh) wrote :
Mark Nighswonger (marknigh) wrote :
Dmitri Bachtin (damg) wrote :

Thanks for the report. Could you please attach the contents of the files /proc/cpuinfo and /proc/meminfo ?

Changed in gnome-system-monitor (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Mark Nighswonger (marknigh) wrote :

Problem does not exist in Precise ALPHA!

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for gnome-system-monitor (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in gnome-system-monitor (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
Ubuntu QA Website (ubuntuqa) wrote :

This bug has been reported on the Ubuntu laptop testing tracker.

A list of all reports related to this bug can be found here:
http://laptop.qa.ubuntu.com/qatracker/reports/bugs/860522

tags: added: laptop-testing
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers