Cannot login to install snaps

Bug #1675445 reported by Alan Pope 🍺🐧🐱 🦄
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
gnome-software (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

I'm unable to login to gnome software on an up to date 16.04 system (a clean brand new dell xps laptop which has been dist-upgraded to latest packages in xenial)

Currently have version 3.20.1+git20170208.0.a34b091-0ubuntu1~xenial1 installed.

When I try to login it just claims my password is wrong. This sounds like bug 1616943 which is apparently fixed.

Revision history for this message
Alan Pope 🍺🐧🐱 🦄 (popey) wrote :
Revision history for this message
Leo Arias (elopio) wrote :

I tested this in a clean xenial vm up-to-date and could install and play ohmygiraffe. There was an apport crash which I submitted, but it didn't seem to affect the installation.

Revision history for this message
Will Cooke (willcooke) wrote :

I also tested this on a VM and was able to successfully authenticate to U1 and install the snap. I also got a apport crash on snapd-login-service which I will raise as a separate bug. But yeah, I can't reproduce this bug here.

Changed in gnome-software (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Revision history for this message
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for gnome-software (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in gnome-software (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers