Display doesn't always go to sleep

Bug #195066 reported by fuoco on 2008-02-24
2
Affects Status Importance Assigned to Milestone
gnome-power-manager (Ubuntu)
Low
Unassigned

Bug Description

I have noticed in gutsy and in hardy that on a fresh reboot the display goes to sleep ok (after the correct time interval), but after some time it stops going to sleep. I cannot say what causes that, if there's something disturbing or hanging the interval count. After suspend-resume it's the same problem.

Oleksij Rempel (olerem) wrote :

I can confirm this issue on my Thinkpad t43, exept this work ok in dualhead mode and newer turn off disply in singlehead.

Pedro Villavicencio (pedro) wrote :

Thanks for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. Could you please attach the resulting log file of: gnome-power-bugreport.sh &> gpm.log to the report? You might also want to take a look to the Debugging instructions located at https://wiki.ubuntu.com/DebuggingGNOMEPowerManager for submit any other logs related to your problem.Thanks in advance.

Changed in gnome-power-manager:
status: New → Incomplete

OK here I attach this log. I went through the debugging page in the wiki, but didn't find anything relevant I could do to send more information. Or am I wrong?

Changed in gnome-power-manager:
status: Incomplete → New
Pedro Villavicencio (pedro) wrote :

Right, there's nothing relevant there. Is this still an issue for you with all the latest updates?

Changed in gnome-power-manager:
importance: Undecided → Low
status: New → Incomplete
Pedro Villavicencio (pedro) wrote :

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New". Thanks again!.

Changed in gnome-power-manager:
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments