gnome-panel starts with artifacts when use compiz

Bug #682084 reported by olksy on 2010-11-27
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
gnome-panel (Ubuntu)
Low
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: gnome-panel

gnome-panel start with artefacts when use compiz.

The first my thought was that is lag of video driver for NV videocard.

Then, I installed Ubuntu to another laptop, that has ATI videocard. The artefacts are reproduced exactly the same!

After I do 'gnome-panel --replace', the artefacts go away.

I attached artefacts screenshots, because those make ubuntu weather applet unusable for untutored users.

Thanks.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.10
Package: gnome-panel 1:2.30.2-1ubuntu3
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.35-23.40-generic 2.6.35.7
Uname: Linux 2.6.35-23-generic x86_64
Architecture: amd64
Date: Sat Nov 27 13:33:01 2010
EcryptfsInUse: Yes
GConfNonDefault:
 /apps/panel/general/applet_id_list=[fast_user_switch_screen0,trashapplet_screen0,workspace_switcher_screen0,window_list_screen0,show_desktop_button_screen0,indicator_applet_screen0,notification_area_screen0,clock_screen0,applet_0,applet_2]
 /apps/panel/general/object_id_list=[browser_launcher_screen0,menu_bar_screen0]
 /apps/panel/general/toplevel_id_list=[bottom_panel_screen0,top_panel_screen0]
InstallationMedia: Ubuntu 10.10 "Maverick Meerkat" - Release amd64 (20101007)
ProcEnviron:
 LANG=en_US.utf8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: gnome-panel

olksy (noface) wrote :
olksy (noface) wrote :
olksy (noface) wrote :
description: updated
description: updated
Sebastien Bacher (seb128) wrote :

the issue seems similar to bug #439448

Changed in gnome-panel (Ubuntu):
importance: Undecided → Low
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers