Cannot configure more than two locations in the proxy settings in Ubuntu 9.04

Bug #374770 reported by Jairo Sanchez on 2009-05-11
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
gnome-control-center (Ubuntu)
Low
Ubuntu Desktop Bugs

Bug Description

With two locations works fine. I can change them without any problems. But when I add the third location then proxy manager does not store it properly. I have three locations: default without proxy, work with a http proxy and a third one with a socks proxy. When choosing the third one it configures the proxy of the work in all the proxies (not only in http as in work configuration).

Krzysztof Klimonda (kklimonda) wrote :

Could you paste result of
$ gconftool-2 -a /system/http_proxy
after setting proxy to each location?

affects: ubuntu → gnome-control-center (Ubuntu)
Sebastien Bacher (seb128) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. Please answer these questions:

 * Is this reproducible?
 * If so, what specific steps should we take to recreate this bug?
 * Could you take a screenshot showing the issue?

 This will help us to find and resolve the problem.

Changed in gnome-control-center (Ubuntu):
assignee: nobody → Ubuntu Desktop Bugs (desktop-bugs)
importance: Undecided → Low
status: New → Incomplete
Jairo Sanchez (xjrsanchezx) wrote :

Follow this steps to reproduce it:
- Leave the default connection with Direct Internet Connection
- Create a location named "test" with an http proxy and select "Use the same proxy for all protocols"
- Create a third location with a socks proxy without the option "Use the same proxy for all protocols"

Now when changing from the "test" location to the third location the proxy configuration changes erratically.

Regards,
Jairo.

Changed in gnome-control-center (Ubuntu):
status: Incomplete → New
Pedro Villavicencio (pedro) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. A new version of GNOME Control Center is available on Maverick and we are wondering if this bug is still an issue for you with that version? Could you please test and comment back? Thanks in advance.

Changed in gnome-control-center (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Pedro Villavicencio (pedro) wrote :

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to New. Thanks again!.

Changed in gnome-control-center (Ubuntu):
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers