gutsy on Lenovo T60: logout applet hangs on first run and lacks suspend and hibernate buttons

Bug #182844 reported by realthor on 2008-01-14
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
gnome-applets (Ubuntu)
Medium
Ubuntu Desktop Bugs

Bug Description

Hi, this is the first bug report attempt for me so please don't be so hard on me if I don't oofer too many details (i'm pretty new to linux).

The bug is, as described in the title, a logout applet bug: First time when run, the logout applet hangs 30secs-1min and when it appears it lacks the suspend and hibernate buttons. If canceling the applet, on a second run it runs ok.

Tell me where else to look for details and i'll post them here.

Regards.

realthor (florin-furdi) wrote :

the .xsession-errors gives these lines on logout button hit:

** (x-session-manager:5660): WARNING **: Couldn't connect to PowerManager Did not receive a reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken.

** (x-session-manager:5660): WARNING **: Couldn't connect to PowerManager Did not receive a reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken.

I've attached some run (dmesg, lspci -vv and lspci -vvn) commands I've seen in other reports that have been requested and put them in an archive.

(I think this bug could have been already reported but didn't find it yet)

Pedro Villavicencio (pedro) wrote :

Thanks for your bug report. Please try to obtain a backtrace of the hang http://wiki.ubuntu.com/DebuggingProgramCrash and attach the file to the bug report. This will greatly help us in tracking down your problem.

Changed in gnome-applets:
assignee: nobody → desktop-bugs
importance: Undecided → Medium
status: New → Incomplete
Sebastien Bacher (seb128) wrote :

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to 'New'. Thanks again!

Changed in gnome-applets:
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers