[apport] gnome-app-install crashed with TypeError in __init__()

Bug #82926 reported by Mscman on 2007-02-02
18
Affects Status Importance Assigned to Milestone
gnome-app-install (Ubuntu)
Medium
Michael Vogt

Bug Description

Binary package hint: gnome-app-install

Crashed multiple times after boot, then multiple times when trying to open .aif files.

"GdkWindow.set_transient_for() argument 1 must be gtk.gdk.Window, not None"

ProblemType: Crash
Date: Fri Feb 2 15:27:07 2007
DistroRelease: Ubuntu 7.04
ExecutablePath: /usr/bin/gnome-app-install
InterpreterPath: /usr/bin/python2.5
Package: gnome-app-install 0.3.13
ProcCmdline: /usr/bin/python /usr/bin/gnome-app-install --mime-type=audio/x-aiff sftp://andy.local:22/Users/Shared/GarageBand%20Demo%20Songs/GarageBand%20Demo%20Songs/Daydream.band/Media/Guitar.aif sftp://andy.local:22/Users/S...aydream.band/Media/Guitar.aif
ProcCwd: /home/andy
ProcEnviron:
 PATH=/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/games
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
PythonArgs: ['/usr/bin/gnome-app-install', '--mime-type=audio/x-aiff', 'sftp://andy.local:22/Users/Shared/GarageBand%20Demo%20Songs/GarageBand%20Demo%20Songs/Daydream.band/Media/Guitar.aif', 'sftp://andy.local:22/Users/S...aydream.band/Media/Guitar.aif']
SourcePackage: gnome-app-install
Uname: Linux andy-desktop 2.6.20-6-generic #2 SMP Wed Jan 31 20:53:39 UTC 2007 i686 GNU/Linux

Mscman (ahoward) wrote : ProcMaps.txt
Simon Law (sfllaw) on 2007-02-02
description: updated
Changed in gnome-app-install:
importance: Undecided → Medium
status: Unconfirmed → Confirmed
Michael Vogt (mvo) wrote :

Thanks for your bugreport.

This is fixed in my local tree and will be part of the next upload.

Cheers,
 Michael

Changed in gnome-app-install:
assignee: nobody → mvo
status: Confirmed → Fix Committed
Janek Thomaschewski (thefoxx) wrote :

I have here still the same problem with .mid files (see my duplicate)...

Michael Vogt (mvo) on 2007-02-13
Changed in gnome-app-install:
status: Fix Committed → Fix Released
Janek Thomaschewski (thefoxx) wrote :

Super, er funktioniert nun wieder alles wie es soll :)

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers