Import problem - Spanish (es) - glib20 in Ubuntu Xenial package "glib2.0"

Bug #1564426 reported by Greg Mason on 2016-03-31
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
glib2.0 (Ubuntu)
Low
Unassigned

Bug Description

Looks like there was an accidental word-wrap problem in po/es.po.

Line 13 is really the end of line 12. I've included a patch to send upstream.

Here's a copy of the email that IS has been getting for a while now:

Hello Launchpad Translations Administrators,

On 2016-03-18 13:50z (12 days 14 hours 16 minutes ago), you uploaded a
file with Spanish (es) translations for glib20 in Ubuntu Xenial package
"glib2.0" to Launchpad.

We were unable to import the file because of errors in its format:

Line 13: Invalid content: u', 2013, 2014, 2015, 2016.'

If you use gettext, you can check your file for correct formatting with
the 'msgfmt -c' command. Please fix any errors raised by msgfmt and
upload the file again. If you check the file and you don't find any
error in it, please look for an answer or file a question at
https://answers.launchpad.net/rosetta/

For your convenience, you can get the file you uploaded at:
http://launchpadlibrarian.net/250464407/es.po

Thank you,

The Launchpad team

Greg Mason (gmason) wrote :

The attachment "fix invalid comment line." seems to be a patch. If it isn't, please remove the "patch" flag from the attachment, remove the "patch" tag, and if you are a member of the ~ubuntu-reviewers, unsubscribe the team.

[This is an automated message performed by a Launchpad user owned by ~brian-murray, for any issues please contact him.]

tags: added: patch
Greg Mason (gmason) on 2016-04-05
Changed in glib2.0 (Ubuntu):
milestone: wily-updates → xenial-updates
Changed in glib2.0 (Ubuntu):
importance: Undecided → Low
Jeremy Bicha (jbicha) wrote :

This is a recurring problem with the Spanish translations because of a bug in the gtranslator app used by the primary Spanish translator for GNOME.

https://git.gnome.org/browse/glib/commit/?id=362ee2c

https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=771765

Changed in glib2.0 (Ubuntu):
status: New → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.