after logout i can't login agin

Bug #1759917 reported by AboAlfadl on 2018-03-29
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
gdm3 (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

after logout i can't login agin

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 18.04
Package: xorg 1:7.7+19ubuntu5
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.15.0-13.14-generic 4.15.10
Uname: Linux 4.15.0-13-generic x86_64
ApportVersion: 2.20.9-0ubuntu2
Architecture: amd64
CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: None
Date: Thu Mar 29 19:43:46 2018
DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: bionic
DistroVariant: ubuntu
ExtraDebuggingInterest: Yes, including running git bisection searches
GraphicsCard:
 Intel Corporation HD Graphics 5500 [8086:1616] (rev 09) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: Lenovo HD Graphics 5500 [17aa:3824]
InstallationDate: Installed on 2015-12-14 (836 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 15.10 "Wily Werewolf" - Release amd64 (20151021)
MachineType: LENOVO 80K6
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.15.0-13-generic root=UUID=73fd1edc-d964-40d3-a1dd-b1ca4118cce6 ro quiet splash vt.handoff=1
SourcePackage: xorg
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 03/19/2015
dmi.bios.vendor: LENOVO
dmi.bios.version: C2CN17WW(V1.03)
dmi.board.asset.tag: No Asset Tag
dmi.board.name: Lenovo Z51-70
dmi.board.vendor: LENOVO
dmi.board.version: No DPK
dmi.chassis.asset.tag: No Asset Tag
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: LENOVO
dmi.chassis.version: Lenovo Z51-70
dmi.modalias: dmi:bvnLENOVO:bvrC2CN17WW(V1.03):bd03/19/2015:svnLENOVO:pn80K6:pvrLenovoZ51-70:rvnLENOVO:rnLenovoZ51-70:rvrNoDPK:cvnLENOVO:ct10:cvrLenovoZ51-70:
dmi.product.family: IDEAPAD
dmi.product.name: 80K6
dmi.product.version: Lenovo Z51-70
dmi.sys.vendor: LENOVO
version.compiz: compiz 1:0.9.13.1+18.04.20180302-0ubuntu1
version.libdrm2: libdrm2 2.4.91-2
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 18.0.0~rc5-1ubuntu1
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 18.0.0~rc5-1ubuntu1
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.19.6-1ubuntu3
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev N/A
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:18.0.1-1
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.99.917+git20171229-1
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.15-2
xserver.bootTime: Thu Mar 29 19:26:30 2018
xserver.configfile: default
xserver.errors:

xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.version: 2:1.19.6-1ubuntu3
xserver.video_driver: modeset

AboAlfadl (inf-00) wrote :
Daniel van Vugt (vanvugt) wrote :

This sounds like a bug that was fixed earlier in 2018. Please try updating the machine and tell us if the problem still occurs.

affects: xorg (Ubuntu) → gdm3 (Ubuntu)
Changed in gdm3 (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for gdm3 (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in gdm3 (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers