Insert menu grows in length every time it is opened

Bug #1058911 reported by ethanay on 2012-09-30
34
This bug affects 8 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
frescobaldi (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

opening the insert menu creates a clone of that menu which gets appended to the bottom of insert menu on next opening. the menu keeps growing in length. it happens with keyboard shortcuts or clicking on the menu with the mouse under Unity.

unsure if it happens with other use interfaces

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 12.04
Package: frescobaldi 2.0.0-1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.2.0-31.50-generic-pae 3.2.28
Uname: Linux 3.2.0-31-generic-pae i686
ApportVersion: 2.0.1-0ubuntu13
Architecture: i386
Date: Sat Sep 29 22:25:02 2012
InstallationMedia: Ubuntu 12.04 LTS "Precise Pangolin" - Release i386 (20120423)
PackageArchitecture: all
ProcEnviron:
 TERM=xterm
 PATH=(custom, no user)
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: frescobaldi
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

ethanay (ethan-y-us) wrote :
ethanay (ethan-y-us) wrote :

any additional information required to confirm this bug?

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in frescobaldi (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Sine (synthwave) wrote :

I can confirm this on Ubuntu 12.10. With every click of a menu, any menu, INSERT menu grows by an entire length - and it was so bad on mine that it scrolled off the page about 10x the menu's normal length. And that was only after a few clicks on several menus. Several lockups as well due to this.

I had posted this prior to discovering this bug page.
http://lilypond.1069038.n5.nabble.com/RUMOR-Midi-utility-amp-Frescobaldi-Menu-Error-td138931.html

Thank you for any help on this,

Ben CL

Sine (synthwave) wrote :

Also, please disregard my comment in my linked-to thread about installing RUMOR - that apparently does not relate to this bug because other users have this same menu-bug issue and they don't have RUMOR installed (as I did at first).

Ben

martinwguy (martinwguy) wrote :

This bug seems to bite if you use unity. Using gnome it does not occur.

Sine (synthwave) wrote :

Correct. If I log out and log back in as GNOME the bug does not occur - it seems to be w/ Unity only, yup.

Thanks!

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers