youtube flash video app broken in firefox

Bug #328306 reported by Jean-Paul Calderone on 2009-02-11
6
Affects Status Importance Assigned to Milestone
flashplugin-nonfree (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: flashplugin-nonfree

Description: Ubuntu 8.04.2
Release: 8.04

firefox:
  Installed: 3.0.6+nobinonly-0ubuntu0.8.04.1
  Candidate: 3.0.6+nobinonly-0ubuntu0.8.04.1

flashplugin-nonfree:
  Installed: 10.0.1.218+10.0.0.525ubuntu1~hardy1+really9.0.124.0ubuntu2
  Candidate: 10.0.1.218+10.0.0.525ubuntu1~hardy1+really9.0.124.0ubuntu2

After the most recent Firefox update, youtube video playback has become reliably broken. After playing a video for several seconds, the player stops. The flash player itself seems to continue to operate, but video playback will always stop after several seconds.

Prior to the most recent update, videos on youtube would play all the way through without trouble.

Jean-Paul Calderone (exarkun) wrote :

One clarification -- the youtube movie player app works when it's embedded on third-party sites. It only exhibits this problem when playing movies on the youtube site itself.

Brian Curtis (bcurtiswx) wrote :

Thank you for your bug report. Since this has been a little while, do you still experience this issue?

Allaun (allaunjsilverfox) wrote :

I have experienced this issue. I've attempted reinstalling flashplugin-non-free and installed the free alternatives but nothing has worked. I've confirmed it's a issue with my Ubuntu installation by booting into Windows XP. It's rather annoying.

I confirm this bug because it happens to several persons.

Changed in flashplugin-nonfree (Ubuntu):
status: New → Confirmed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers