Firefox flash videos doesn't work with skype

Bug #190172 reported by sfan on 2008-02-08
10
Affects Status Importance Assigned to Milestone
firefox (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Hello!

I installed yesterday the new beta-version of skype 2. It works good, but when I have start Skype, my Firefox 3 or Firefox 2 flash videos (for example youtube-videos) doesn't work anymore. The video begin without sound and stop after 1 or 2 seconds.

Some other people have this bug?

Felipe Venegas (fvenegas) wrote :

Thanks for taking the time to report this bug. Unfortunately, we are not able to fix and find the bug because your description of the bug didn't have enough information in it. You may find it helpful to read "How to report bugs effectively", http://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham/bugs.html. We'd be grateful if you would then provide a more complete description of the problem.

Debugging procedures for certain types of problems can be found at
https://wiki.ubuntu.com/MozillaTeam/Bugs

Saša Bodiroža (jazzva) wrote :

Confirming this bug. I'm not able to use Skype, if any other application is using sound device (tested with rhythmbox and flash).

pivo (pivo-pobox) on 2008-05-15
Changed in firefox:
status: Incomplete → Confirmed
John Vivirito (gnomefreak) wrote :

Sala remove libflashsupport.so should fix this issue but it is known to cause crashing but it might have been fixed already. Flash shipped the fix in 9.0.124 release and we found that libflashsupport.so was holding this back, this is a dupliocate of another bug(maybe more like 30 other bugs) i will try to find it, its either on flash or on Pulse Audio cant remrember.

  tag likely-dup

John Vivirito (gnomefreak) wrote :

Please dont assign your self to bugs unles syou plan on fixing them, Mozilla bugs are important in that reason and IIRC bugs team stopped that practice due to noone knew who was doing what on bugs as i recall. I heard about it from someone since i was gone during the change back.

Changed in firefox:
assignee: fantomzz → nobody
John Vivirito (gnomefreak) wrote :

Duplicate of bug #192888 most likely cause of it marking as such.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers