firefox is very slow loading a page

Bug #459467 reported by Andi Dengler on 2009-10-23
34
This bug affects 7 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
firefox-3.5 (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: firefox-3.5

firefox is very slow loading a page

ProblemType: Bug
Architecture: amd64
Date: Sat Oct 24 01:17:11 2009
DistroRelease: Ubuntu 9.10
Package: firefox-3.5 3.5.3+build1+nobinonly-0ubuntu6
ProcEnviron:
 LANG=de_DE.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.31-14.48-generic
SourcePackage: firefox-3.5
Uname: Linux 2.6.31-14-generic x86_64
XsessionErrors:
 (gnome-settings-daemon:1774): GLib-CRITICAL **: g_propagate_error: assertion `src != NULL' failed
 (gnome-settings-daemon:1774): GLib-CRITICAL **: g_propagate_error: assertion `src != NULL' failed
 (polkit-gnome-authentication-agent-1:1892): GLib-CRITICAL **: g_once_init_leave: assertion `initialization_value != 0' failed
 (nautilus:1861): Eel-CRITICAL **: eel_preferences_get_boolean: assertion `preferences_is_initialized ()' failed

Andi Dengler (andi-dengler) wrote :
Micah Gersten (micahg) wrote :

Thank you for reporting this to Ubuntu. Could you please let us know which page is loading slow? Is this reproducable?

Changed in firefox-3.5 (Ubuntu):
status: New → Incomplete

Every page is loading slow and it is reproducable

Am Sonntag, den 25.10.2009, 11:14 +0000 schrieb Micah Gersten:
> Thank you for reporting this to Ubuntu. Could you please let us know
> which page is loading slow? Is this reproducable?
>
> ** Changed in: firefox-3.5 (Ubuntu)
> Status: New => Incomplete
>

Jnik (grjohnis) wrote :

I got the same problem.

Firefox might take up to 20 seconds to load a page (even if it's on localhost!).

brooksie (opm595) wrote :

I've just installed Kubuntu 9.10 (amd64) and on a brand new machine.
Thinking the problem may have something to do with DHCP network settings I have also resorted to using a manual static IP, and Open DNS settings, but to no avail.

nickfusco (mrfusco) wrote :

every page I open is slow ,up to 20 seconds. NOT SLOW in swiftfox....Was fine unti lupgrade to 3.5 and koala.

girard (efg26) wrote :

I feel pitty... my laptop with Windows Vista Beurk is now faster than my lovely Ubuntu. I takes more than 20 seconds to load pages...

Is Firefox having a rest during winter ?

newacct (newacct) wrote :

There is a bug in IPv6 for DNS: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/eglibc/+bug/417757

Try the following:
go to about:config
find network.dns.disableIPv6
if it says false, right click and select toggle to change it to true

Micah Gersten (micahg) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This particular bug has already been reported and is a duplicate of bug 417757, so it is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers