bad characters of size

Bug #312246 reported by Pavol Klačanský on 2008-12-29
6
Affects Status Importance Assigned to Milestone
FileZilla
Fix Released
Undecided
Unassigned
filezilla (Ubuntu)
Low
Adrien Cunin

Bug Description

dist: jaunty ubuntu
version of filezilla: 3.1.5.1-1

use slovak translation in filezilla (it was included when i install it)
showing wrong characters "X" inside box (left middle part)

Adrien Cunin (adri2000) wrote :

Thanks for reporting this.

I managed to reproduce that behaviour on intrepid, using LANG=sk_SK.UTF-8. The following message is shown multiple times on stderr:
(filezilla:16162): Pango-WARNING **: Invalid UTF-8 string passed to pango_layout_set_text()

At first, I mistakenly tried to reproduce the problem with the sv local instead of sk, and actually the same problem occurs with LANG=sv_FI.UTF-8. So it's possible that other locales are affected as well.

Changed in filezilla:
assignee: nobody → adri2000
importance: Undecided → Low
status: New → Confirmed
Adrien Cunin (adri2000) wrote :

Thanks Tim!

Will be fixed in Ubuntu when the next upstream version hits Debian and is synced.

Changed in filezilla:
status: New → Fix Released
Adrien Cunin (adri2000) wrote :

3.1.2 is out and work is in progress on the Debian side.

Changed in filezilla:
status: Confirmed → In Progress
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package filezilla - 3.2.2~rc1-0ubuntu1

---------------
filezilla (3.2.2~rc1-0ubuntu1) jaunty; urgency=low

  * Uploading RC version before FeatureFreeze
     - Packaging taken from Debian's git repository
     - Final version will be synced once it's released and uploaded to Debian
  * New upstream release (LP: #326578)
     - New features: bookmarks, logging to file and synchronized browsing
     - libdbus support
     - Fixes some encoding issues with some locales (LP: #312246)
     - Better handles editing files with no application associated (LP: #310167)
  * Updated features list in package description with new features
  * Added libdbus-1-dev build-dep and explicitely use --with-dbus when
    configuring

 -- Adrien Cunin <email address hidden> Sun, 15 Feb 2009 17:07:57 +0100

Changed in filezilla:
status: In Progress → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers