fglrx 2:13.350.1-0ubuntu2: fglrx kernel module failed to build

Bug #1720590 reported by Rodrigo Vega on 2017-09-30
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
fglrx-installer (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

After changing the driver to privative, my system crushed. Couldn't boot neither console or graphics.
I made a lot of changes through onsole. Update , upgrade , delete propietary devices , install lubuntu , cleared my password, etc.
I don't know what has happen that now it seems to be working well. Hope it continues like this

AMD A6-6400K APU with Radeon(tm) HD Graphics × 2
Gallium 0.4 on AMD ARUBA (DRM 2.43.0, LLVM 3.8.0)
ubuntu 14.04 lts
Description: Ubuntu 14.04.5 LTS
Release: 14.04

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: fglrx (not installed)
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-96.119~14.04.1-generic 4.4.83
Uname: Linux 4.4.0-96-generic x86_64
.tmp.unity.support.test.0:

ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3.25
Architecture: amd64
CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: compiz
CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
CompositorUnredirectFSW: true
DKMSKernelVersion: 4.4.0-93-generic
Date: Thu Sep 28 16:18:49 2017
DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: trusty
DistroVariant: ubuntu
DkmsStatus:
 virtualbox, 4.3.36, 3.16.0-45-generic, x86_64: installed
 virtualbox, 4.3.36, 3.16.0-77-generic, x86_64: installed
 virtualbox, 4.3.36, 4.4.0-93-generic, x86_64: installed
 virtualbox, 4.3.36, 4.4.0-96-generic, x86_64: installed
GraphicsCard:
 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Richland [Radeon HD 8470D] [1002:9996] (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: ASRock Incorporation Device [1849:9996]
InstallationDate: Installed on 2015-05-17 (867 days ago)
InstallationMedia: It
LightdmGreeterLog:
 ** (lightdm-gtk-greeter:2421): WARNING **: Failed to load user background: Falló al abrir el archivo «/home/rodrigo/Documentos/1255808524707_f.jpg»: Permiso denegado

 ** (lightdm-gtk-greeter:2421): WARNING **: Failed to load user image: Falló al abrir el archivo «/home/rodrigo/.face»: No existe el archivo o el directorio

 (lightdm-gtk-greeter:2421): Gdk-WARNING **: lightdm-gtk-greeter: Fatal IO error 4 (Llamada al sistema interrumpida) on X server :0.
LightdmGreeterLogOld: g_dbus_connection_real_closed: Remote peer vanished with error: Underlying GIOStream returned 0 bytes on an async read (g-io-error-quark, 0). Exiting.
MachineType: To Be Filled By O.E.M. To Be Filled By O.E.M.
PackageVersion: 2:13.350.1-0ubuntu2
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/vmlinuz-4.4.0-96-generic root=/dev/mapper/it--vg-root ro quiet splash vt.handoff=7
RelatedPackageVersions:
 dpkg 1.17.5ubuntu5.7
 apt 1.0.1ubuntu2.17
SourcePackage: fglrx-installer
Title: fglrx 2:13.350.1-0ubuntu2: fglrx kernel module failed to build
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 11/07/2014
dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
dmi.bios.version: P1.10
dmi.board.name: FM2A68M-DG3+
dmi.board.vendor: ASRock
dmi.chassis.asset.tag: To Be Filled By O.E.M.
dmi.chassis.type: 3
dmi.chassis.vendor: To Be Filled By O.E.M.
dmi.chassis.version: To Be Filled By O.E.M.
dmi.modalias: dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvrP1.10:bd11/07/2014:svnToBeFilledByO.E.M.:pnToBeFilledByO.E.M.:pvrToBeFilledByO.E.M.:rvnASRock:rnFM2A68M-DG3+:rvr:cvnToBeFilledByO.E.M.:ct3:cvrToBeFilledByO.E.M.:
dmi.product.name: To Be Filled By O.E.M.
dmi.product.version: To Be Filled By O.E.M.
dmi.sys.vendor: To Be Filled By O.E.M.
version.compiz: compiz 1:0.9.11.3+14.04.20160425-0ubuntu1
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.67-1ubuntu0.14.04.2
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri N/A
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx N/A
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.15.1-0ubuntu2.9
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.8.2-1ubuntu2
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.3.0-1ubuntu3
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel N/A
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau N/A
xserver.bootTime: Sat Sep 30 19:28:02 2017
xserver.configfile: default
xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.version: 2:1.15.1-0ubuntu2.9
xserver.video_driver: radeon

Rodrigo Vega (rvega2017) wrote :
Daniel van Vugt (vanvugt) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This particular bug has already been reported and is a duplicate of bug 1512527, so it is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Feel free to continue to report any other bugs you may find.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers