libavfilter-dev depends on libavfilter-extra-0 instead of libavfilter-extra-1

Bug #587431 reported by Anders Kaseorg on 2010-05-30
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ffmpeg (Debian)
Fix Released
Unknown
ffmpeg (Ubuntu)
High
Reinhard Tartler

Bug Description

Binary package hint: ffmpeg

This is a clear typo in ffmpeg/debian/control: the libavfilter-extra-0 should be libavfilter-extra-1.

 Package: libavfilter-dev
 Section: libdevel
 Architecture: any
 Depends: libavfilter1 (>= ${binary:Version}) | libavfilter-extra-0 (>= ${source:Upstream-Version}),
          libavfilter1 (<= ${source:Upstream-Version}-99) | libavfilter-extra-1 (<= ${source:Upstream-Version}-99),
          libavcodec-dev (= ${binary:Version}),
          ${misc:Depends}

Related branches

Anders Kaseorg (andersk) wrote :
Changed in ffmpeg (Ubuntu):
assignee: nobody → Reinhard Tartler (siretart)
importance: Undecided → High
status: New → Triaged
Changed in ffmpeg (Debian):
status: Unknown → New
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package ffmpeg - 4:0.6~svn20100505-1ubuntu2

---------------
ffmpeg (4:0.6~svn20100505-1ubuntu2) maverick; urgency=low

  * add proper replaces, fixes: LP: #587369
  * fix typo in dependency on libavfilter-extra-1. LP: #587431
 -- Reinhard Tartler <email address hidden> Thu, 03 Jun 2010 11:33:32 +0200

Changed in ffmpeg (Ubuntu):
status: Triaged → Fix Released
Changed in ffmpeg (Debian):
status: New → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.