receiving mails

Bug #786931 reported by MartinTinnermann on 2011-05-23
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
evolution (Ubuntu)
Low
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: evolution

Hi,
every time i receive mails from the pop-server of my provider, all mails are loaded, even those i marked as read.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.10
Package: evolution 2.30.3-1ubuntu7.3
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.35-28.50-generic-pae 2.6.35.11
Uname: Linux 2.6.35-28-generic-pae i686
Architecture: i386
Date: Mon May 23 12:45:14 2011
ExecutablePath: /usr/bin/evolution
InstallationMedia: Ubuntu 10.10 "Maverick Meerkat" - Release i386 (20101007)
ProcEnviron:
 LANG=de_DE.utf8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: evolution

What do you mean in "all mails are loaded" ?

When do you download the mails, all mails are marked as unread?

Changed in evolution (Ubuntu):
status: New → Incomplete

Hi,
after downloading the mails, all i received before the first download
are download again. I open them, so they are marked as read. For the
next download they were download from the provider again.
My inbox is filled with all mails again.

Sorry for my bad english, but attache a screenshot.png

Am Montag, den 23.05.2011, 11:06 +0000 schrieb Guillem Hernandez Sola:
> What do you mean in "all mails are loaded" ?
>
> When do you download the mails, all mails are marked as unread?
>
> ** Changed in: evolution (Ubuntu)
> Status: New => Incomplete
>
> --
> You received this bug notification because you are a direct subscriber
> of the bug.
> https://bugs.launchpad.net/bugs/786931
>
> Title:
> receiving mails
>
> Status in “evolution” package in Ubuntu:
> Incomplete
>
> Bug description:
> Binary package hint: evolution
>
> Hi,
> every time i receive mails from the pop-server of my provider, all mails are loaded, even those i marked as read.
>
> ProblemType: Bug
> DistroRelease: Ubuntu 10.10
> Package: evolution 2.30.3-1ubuntu7.3
> ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.35-28.50-generic-pae 2.6.35.11
> Uname: Linux 2.6.35-28-generic-pae i686
> Architecture: i386
> Date: Mon May 23 12:45:14 2011
> ExecutablePath: /usr/bin/evolution
> InstallationMedia: Ubuntu 10.10 "Maverick Meerkat" - Release i386 (20101007)
> ProcEnviron:
> LANG=de_DE.utf8
> SHELL=/bin/bash
> SourcePackage: evolution
>
> To unsubscribe from this bug, go to:
> https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/evolution/+bug/786931/+subscribe
> 1

Maarten Bezemer (veger) wrote :

Could you provide a log containing the communicaton with the POP server?
Start evolution from a terminal using: env CAMEL_VERBOSE_DEBUG=1 evolution >& ~/evo.log

Also, it might be a solution to update to a newer version of evolution, the natty repositories provide version 2.32.2. Maybe the problem got fixed upstream (although I could not find a similar report).

Maarten Bezemer (veger) wrote :

Oops... that should have been

env CAMEL_DEBUG=all evolution >& ~/evo.log

Changed in evolution (Ubuntu):
importance: Undecided → Low

Hi,

i solved my problem and copied my backups to the new installed ubuntu.

Many thanks to your help.

Martin

Am Dienstag, den 14.06.2011, 19:44 +0000 schrieb Pedro Villavicencio:
> ** Changed in: evolution (Ubuntu)
> Importance: Undecided => Low
>

Maarten Bezemer (veger) wrote :

Thanks for your response.
I will close the report as your problem went away without any ideas what was exactly wrong and how it got fixed.

Changed in evolution (Ubuntu):
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers