reply-all doesn't work !!!

Bug #727258 reported by Loïc Alejandro on 2011-03-01
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
evolution (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: evolution

I have a mail from : Frederic JXXXEN <email address hidden>
adressed to :
<email address hidden>,
LXXc AXXXo <email address hidden> (me),
sXXe wXXr <email address hidden>

If a do a reply-all, the message recipients are :
Frederic JXXXEN <email address hidden>,
sXXe wXXr <email address hidden>

<email address hidden>, is missing !

Running Maverick and using Evolution 2.30.3

Pedro Villavicencio (pedro) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. Unfortunately, we can't fix it because your description didn't include enough information. You may find it helpful to read "How to report bugs effectively" http://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham/bugs.html. We'd be grateful if you would then provide a more complete description of the problem. We have instructions on debugging some types of problems at http://wiki.ubuntu.com/DebuggingProcedures.
At a minimum, we need:
1. the specific steps or actions you took that caused you to encounter the problem,
2. the behavior you expected, and
3. the behavior you actually encountered (in as much detail as possible).
Thanks!

When reporting bugs in the future please use apport, either via the appropriate application's "Help -> Report a Problem" menu or using 'ubuntu-bug' and the name of the package affected. You can learn more about this functionality at https://wiki.ubuntu.com/ReportingBugs.

Changed in evolution (Ubuntu):
status: New → Incomplete

Eh, I don't know what additional information I can do.

### "1. the specific steps or actions you took that caused you to encounter the problem," :
I received a mail from : Frederic JXXXEN <email address hidden>
addressed to :
<email address hidden>,
LXXc AXXXo <email address hidden> (me),
sXXe wXXr <email address hidden>
All direct recipient (no one in CC).

If a do a reply-all, by clicking the reply-all button, the message recipients are :
to : Frederic JXXXEN <email address hidden>,
CC : sXXe wXXr <email address hidden>

<email address hidden>, is missing

### "2. the behavior you expected, and"
<email address hidden>, should not be missing

What more information do you need

### "3. the behavior you actually encountered (in as much detail as possible).Thanks!"
<email address hidden>, is missing

I launched evo from teminal. No error message.
With this email I got, the bug is allways reproductible.

If you can tell me what additional info you need, I would be glad to give it to you.
If you can telkl

Pedro Villavicencio (pedro) wrote :

please test on natty, that works fine here.

I'm on natty. I still have the problem.
Here is the vcard of divanga (contact of an hotel in Colombia, so no worries, it's public)

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for evolution (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in evolution (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired

Bug closed !?
I still have this bug :(

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments