attachment missing autodetection does not work with l10n

Bug #697464 reported by Marco Biscaro on 2011-01-05
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Evolution
Fix Released
High
evolution (Ubuntu)
Medium
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: evolution

If the mail body contains words like 'attached' or 'attachment' and the mail does not have attachments, a warning is given. It works perfectly.

But this does not work with localization. My Evolution is translated into Brazillian Portuguese. If the mail contains words like 'anexo' (attachment) or 'anexado' (attached) the warning is not given as expected.

Thank you for your bug report. This bug has been reported to the developers of the software. You can track it and make comments at:
https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=476474

Please note -- in case you did not already realize -- that you can change the list of words by configuring the attachment reminder plugin (edit > plugins > attachment reminder)

Changed in evolution (Ubuntu):
status: New → Confirmed

Thank you, Marcel.

Actually, I hadn't realized this option. Despite it's not a solution, it works now.

Changed in evolution:
importance: Unknown → High
status: Unknown → In Progress
Changed in evolution (Ubuntu):
importance: Undecided → Medium
Changed in evolution:
status: In Progress → Fix Released
Changed in evolution (Ubuntu):
status: Confirmed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.