Cursor movement in evolution is weird

Bug #13663 reported by Matthew East on 2005-03-08
8
Affects Status Importance Assigned to Milestone
evolution (Ubuntu)
Medium
Sebastien Bacher

Bug Description

Unfortunately I am not completely able to put my finger on WHEN this is
happening, but often when composing a new message in evolution, the up or back
arrow causes to move the cursor up a whole paragraph rather than a single line.
Often this doesn't happen, making the cursor movement very unpredictable. Sorry
I can't figure out why this is happening.

Matt

Matthew East (mdke) wrote :

correction: this problem is with the back arror, not the up arrow.

Sebastien Bacher (seb128) wrote :

are you using warty or hoary ? is that with html or text mails ? what locale are
you using ?

Matthew East (mdke) wrote :

Thanks for replying Seb. Answers as follows:

Hoary up to date.
Plain text emails.

matt@kallisto:~$ locale
LANG=en_GB.UTF-8
LC_CTYPE="en_GB.UTF-8"
LC_NUMERIC="en_GB.UTF-8"
LC_TIME="en_GB.UTF-8"
LC_COLLATE="en_GB.UTF-8"
LC_MONETARY="en_GB.UTF-8"
LC_MESSAGES="en_GB.UTF-8"
LC_PAPER="en_GB.UTF-8"
LC_NAME="en_GB.UTF-8"
LC_ADDRESS="en_GB.UTF-8"
LC_TELEPHONE="en_GB.UTF-8"
LC_MEASUREMENT="en_GB.UTF-8"
LC_IDENTIFICATION="en_GB.UTF-8"
LC_ALL=

Matthew East (mdke) wrote :

Actually I can't reproduce this bug on a fresh user account. must be something
gone wrong in my ~/.evolution, caused by transporting it from a backup.

sorry to bother you.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.