Exchange contacts are only shown with a "?" sign

Bug #987935 reported by Alfred on 2012-04-24
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
evolution-exchange
Expired
Medium
evolution-exchange (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

In Evolution 3.2.3 on Ubuntu 12.04, if connected to an Exchange 2003 Server,
all contacts that are Exchange users show only empty "From" and "Subject"
fields, as well as a question mark in the "Date" field. The body is complete,
if I open the message, everything is shown, even the "From", "Subject" and
"Date" information.

A screenshot showing the problem:

http://6g6.eu/sih0-evolution-exchange-bug.png

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 12.04
Package: evolution-exchange 3.2.1-2ubuntu3
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.2.0-23.36-generic 3.2.14
Uname: Linux 3.2.0-23-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia
ApportVersion: 2.0.1-0ubuntu5
Architecture: amd64
Date: Tue Apr 24 19:16:52 2012
InstallationMedia: Kubuntu 12.04 LTS "Precise Pangolin" - Beta amd64 (20120328)
ProcEnviron:
 LANGUAGE=de_AT
 TERM=xterm
 LANG=de_AT.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: evolution-exchange
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Alfred (alfred-egger) wrote :
Changed in evolution-exchange:
importance: Unknown → Medium
status: Unknown → New
Changed in evolution-exchange:
status: New → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.