Attachments of tasks stored in an exchange server are not saved

Bug #70066 reported by Kuropka on 2006-11-03
2
Affects Status Importance Assigned to Milestone
evolution-exchange
Won't Fix
High
evolution-exchange (Ubuntu)
Low
Ubuntu Desktop Bugs

Bug Description

Binary package hint: evolution

Hello,

I just noticed that if you add an attachment to a task which is stored in an exchange server, the attachment is not stored permanently. When you later open the task the attachment simply is not there any more.

Best regards,
Dominik

Kuropka (d2) wrote :

Sorry, I forgot to mention that I am using Ubuntu 6.10 - the Edgy Eft.

Sebastien Bacher (seb128) wrote :

Thanks for your bug report. This bug has been reported to the developers of the software. You can track it and make comments here: http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=404006

Changed in evolution:
assignee: nobody → desktop-bugs
importance: Undecided → Medium
status: Unconfirmed → Confirmed
Changed in evolution-exchange:
status: Unknown → Unconfirmed
Kuropka (d2) wrote :

Unfortunatelly this is still an issue with Ubuntu 7.10 Gutsy Gibbon Beta :-(

Changed in evolution-exchange:
importance: Medium → Low
status: Confirmed → Triaged
Joachim Breitner (nomeata) wrote :

Hi. I’m observing this as well. I disagree with the low importance: Editing a task that already has an attachement will delete this attachment without further notice, so this bug leads do data loss.

Changed in evolution-exchange:
status: New → Confirmed
Changed in evolution-exchange:
importance: Unknown → High
Changed in evolution-exchange:
status: Confirmed → Won't Fix
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.