Exchange plugin doesn't work with breezy

Bug #20291 reported by simprix on 2005-08-23
12
Affects Status Importance Assigned to Milestone
evolution-exchange (Ubuntu)
Critical
Ubuntu Desktop Bugs

Bug Description

It worked a few days ago and then i did a apt-get update and now it doesn't work
error is

(evolution:6606): evolution-shell-WARNING **: Cannot activate
'OAFIID:GNOME_Evolution_Exchange_Component:2.4': Child process did not give an
error message, unknown failure occurred

Brian Hill (brian-doodlabs) wrote :

If I run the evolution-exchange-storage process from the command line, I get
this now:

hill@oscelot:~$ /usr/lib/evolution/2.4/evolution-exchange-storage
/usr/lib/evolution/2.4/evolution-exchange-storage: symbol lookup error:
/usr/lib/evolution/2.4/evolution-exchange-storage: undefined symbol:
TC_CORBA_sequence_GNOME_Evolution_Connection_struct

simprix (simprix) wrote :

when i run evolution-exchange-storage from the command line i get this

/usr/lib/evolution/2.4/evolution-exchange-storage: symbol lookup error:
/usr/lib/evolution/2.4/evolution-exchange-storage: undefined symbol:
TC_CORBA_sequence_GNOME_Evolution_Connection_struc

timo (timo-carl) wrote :

Same here.

timo (timo-carl) wrote :

Actually, the problem goes away with the latest evolution-exchange package.
Nonetheless I still have connection problems with our exchange server:

- Edit dialog: Server configuration missing.
- When configured through ximian-connector-setup, connecting in evolution
doesn't work.

simprix (simprix) wrote :

the latest apt-get fixed it

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.