Evolution message rules don't work on incoming emails

Bug #158742 reported by Lightforge on 2007-10-30
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
evolution-exchange (Ubuntu)
Medium
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: evolution

I have "Apply Filters to new messages in inbox on this server" checked. Filters are not getting applied to incoming messages. If I manually run them against emails they get applied correctly.

I'm running Ubuntu Gutsy Gibbon and Evolution 2.12.1 using a Microsoft Exchange account.

ProblemType: Bug
Architecture: i386
Date: Tue Oct 30 11:01:21 2007
DistroRelease: Ubuntu 7.10
ExecutablePath: /usr/bin/evolution
NonfreeKernelModules: vmnet vmmon nvidia
Package: evolution 2.12.1-0ubuntu1
PackageArchitecture: i386
ProcCmdline: evolution --component=mail
ProcCwd: /home/jhenderson
ProcEnviron:
 SHELL=/bin/bash
 PATH=/home/jhenderson/bin:/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/games
 LANG=en_US.UTF-8
SourcePackage: evolution
Uname: Linux opslt17.firstmid.com 2.6.22-14-generic #1 SMP Sun Oct 14 23:05:12 GMT 2007 i686 GNU/Linux

Lightforge (justindestiny) wrote :
Basilio Kublik (sourcercito) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This particular bug has already been reported and is a duplicate of bug 10669, so it is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Feel free to continue to report any other bugs you may find.

Changed in evolution:
importance: Undecided → Medium
status: New → Confirmed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers