Some jpg completely gray in Image Viewer but not in thumbnail (and pictures are ok everywhere else)

Bug #1659989 reported by KML on 2017-01-28
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
eog (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Some of my panoramic pictures show up as completely gray in Image Viewer, despite them being shown perfectly in the thumbnail, and on all other devices and computers.

Other apps on the same computer/OS show pictures perfectly.

Picture examples is attached.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 16.04
Package: eog 3.18.2-1ubuntu2.1
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-59.80-generic 4.4.35
Uname: Linux 4.4.0-59-generic x86_64
ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.5
Architecture: amd64
CurrentDesktop: GNOME
Date: Sat Jan 28 01:21:43 2017
InstallationDate: Installed on 2017-01-26 (1 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu-GNOME 16.04.1 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 (20160720)
JournalErrors:
 Error: command ['journalctl', '-b', '--priority=warning', '--lines=1000'] failed with exit code 1: Hint: You are currently not seeing messages from other users and the system.
       Users in the 'systemd-journal' group can see all messages. Pass -q to
       turn off this notice.
 No journal files were opened due to insufficient permissions.
ProcEnviron:
 LANGUAGE=en_US:en
 PATH=(custom, no user)
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: eog
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

KML (zemoh) wrote :
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers