eog email image doesn't work

Bug #697459 reported by crf on 2011-01-05
12
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Eye of GNOME
Confirmed
Medium
eog-plugins (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: eog

Asking eye of gnome to email an image fails.
EOG 2.32.0
EOG plugins 2.30.0
Ubuntu 10.10

I use thunderbird email. When I ask eog to email an image, T-bird opens a new mail, but the image isn't attached to the mail.

Steps:
Make sure you have the eog plugins installed.
Open an image.
From the tools menu, choose Send by Mail.

Results:
Thunderbird composer opens a new email for you to write, but without the image attached.

Hung Tran (hungtran) wrote :

This bug effects me too, the plugin works well with Evolution, but not with Thunderbird.

Changed in eog (Ubuntu):
status: New → Confirmed

I wonder if this has to do with Ubuntu's apparmor. But nothing I can
see was logged.

On 5 January 2011 01:29, Tran Duy Hung <email address hidden> wrote:
> This bug effects me too, the plugin works well with Evolution, but not
> with Thunderbird.
>
> ** Changed in: eog (Ubuntu)
>       Status: New => Confirmed
>
> --
> You received this bug notification because you are a direct subscriber
> of the bug.
> https://bugs.launchpad.net/bugs/697459
>
> Title:
>  eog email image doesn't work
>

affects: eog (Ubuntu) → eog-plugins (Ubuntu)
Changed in eog:
importance: Unknown → Medium
status: Unknown → New
Changed in eog:
status: New → Confirmed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.