package emacsen-common 2.0.3 failed to install/upgrade: el subproceso instalado el script post-installation devolvió el código de salida de error 1

Bug #1070607 reported by Uwe Koch on 2012-10-24
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
emacsen-common (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

1) 12.10

2) I have no access to the software center nor to a terminal. But it's the upgrade package from 12.04 to 12.10 on a 64 bit version.

3) installation should have been flawless

4) the package was not properly installed.

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 12.10
Package: emacsen-common 2.0.3
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.5.0-18.29-generic 3.5.7
Uname: Linux 3.5.0-18-generic x86_64
ApportVersion: 2.6.1-0ubuntu4
Architecture: amd64
Date: Tue Oct 23 20:41:45 2012
Dependencies:

ErrorMessage: el subproceso instalado el script post-installation devolvió el código de salida de error 1
InstallationMedia: Ubuntu 11.04 "Natty Narwhal" - Release amd64 (20110427.1)
MarkForUpload: True
PackageArchitecture: all
SourcePackage: emacsen-common
Title: package emacsen-common 2.0.3 failed to install/upgrade: el subproceso instalado el script post-installation devolvió el código de salida de error 1
UpgradeStatus: Upgraded to quantal on 2012-10-23 (0 days ago)

Uwe Koch (uwe-koch) wrote :
era (era) wrote :

Thank you for taking the time to report this crash and helping to make this software better. This particular crash has already been reported and is a duplicate of bug #1069209, so is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers