Ekiga.net Directory doesn't work after upgrade to Jaunty

Bug #366837 reported by Yannick Defais on 2009-04-25
6
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ekiga
Fix Released
Medium
ekiga (Ubuntu)
Low
Unassigned

Bug Description

"After upgrading from Ubuntu 8.10 to 9.04, Ekiga 3.2.0, the Ekiga.net Directory (AKA White Pages) doesn't return any users after pressing the "find" button. My other computer using Xubuntu 8.10 with Ekiga 2.0.12 is working fine."

This is a know bug.
see: http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=577881

Workaround:
Create a new address book for the white pages using the menu in the address
book window.

Changed in ekiga:
status: Unknown → New
Andreas Moog (ampelbein) wrote :

Thanks for reporting and linking upstream. However, you don't need to report bugs opened on GNOME here on Launchpad.

Changed in ekiga (Ubuntu):
assignee: nobody → Ubuntu Desktop Bugs (desktop-bugs)
importance: Undecided → Low
status: New → Triaged
Changed in ekiga:
status: New → Fix Released
Changed in ekiga (Ubuntu):
status: Triaged → Fix Committed
Changed in ekiga (Ubuntu):
assignee: Ubuntu Desktop Bugs (desktop-bugs) → nobody
Yannick Defais (sevmek) wrote :

Should be released in Karmic. Closing.

Changed in ekiga (Ubuntu):
status: Fix Committed → Fix Released
Changed in ekiga:
importance: Unknown → Medium
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.