edubuntu-packages ubiquity step sometimes doesn't show up, possibly utf-8 related

Bug #872727 reported by Stéphane Graber on 2011-10-12
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
edubuntu-live (Ubuntu)
Undecided
Unassigned
Precise
High
Stéphane Graber

Bug Description

During ISO testing, the advanced package selection step in Ubiquity sometimes doesn't appear.
This seems to be related to the locale in use and so is very likely linked to utf-8 or broken translation.

Changed in edubuntu-live (Ubuntu):
status: New → Triaged
importance: Undecided → High
assignee: nobody → Stéphane Graber (stgraber)
Changed in edubuntu-live (Ubuntu Precise):
assignee: nobody → Stéphane Graber (stgraber)
Changed in edubuntu-live (Ubuntu):
assignee: Stéphane Graber (stgraber) → nobody
Changed in edubuntu-live (Ubuntu Precise):
importance: Undecided → High
Changed in edubuntu-live (Ubuntu):
importance: High → Undecided
Changed in edubuntu-live (Ubuntu Precise):
status: New → Triaged
tags: added: iso-testing
Changed in edubuntu-live (Ubuntu Precise):
status: Triaged → In Progress
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package edubuntu-live - 11.12.1

---------------
edubuntu-live (11.12.1) precise; urgency=low

  * Update edubuntu packages:
    - Don't crash on UTF-8 characters (LP: #872727)
    - Sort the package list
    - Don't show duplicats
    - Don't show dependencies on meta packages
    - Add edubuntu-fonts to the meta package blacklist
 -- Stephane Graber <email address hidden> Fri, 16 Dec 2011 10:42:28 -0500

Changed in edubuntu-live (Ubuntu Precise):
status: In Progress → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers