Edubuntu wallpapers not shown in oneiric's system-config

Bug #905960 reported by Rüdiger Kupper on 2011-12-18
12
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
edubuntu-artwork (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

After a fresh install of edubuntu 11.10, when I chose "System-Settings->Appearance", Edubuntu wallpapers are not shown, just the current one and the usual Ubuntu ones.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 11.10
Package: edubuntu-wallpapers (not installed)
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.0.0-14.23-generic 3.0.9
Uname: Linux 3.0.0-14-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia
ApportVersion: 1.23-0ubuntu4
Architecture: amd64
Date: Sun Dec 18 16:02:26 2011
EcryptfsInUse: Yes
InstallationMedia: Ubuntu 11.04 "Natty Narwhal" - Release amd64 (20110427.1)
SourcePackage: edubuntu-artwork
UpgradeStatus: Upgraded to oneiric on 2011-10-14 (64 days ago)

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in edubuntu-artwork (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Koichi Akabe (vbkaisetsu) wrote :

This file has "<_name>...</_name>" tags. It doesn't work.
I removed underscores and changed to "<name>...</name>", then wallpapers ware shown.

Koichi Akabe (vbkaisetsu) wrote :

Sorry, "This file" means /usr/share/gnome-background-properties/edubuntu-wallpapers.xml

Oskar Wallgren (oskar.wallgren) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This particular bug has already been reported and is a duplicate of bug #986231, so it is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Feel free to continue to report any other bugs you may find.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments