package edubuntu-artwork 0.1.0-63 failed to install/upgrade: ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

Bug #554585 reported by Gregory
48
This bug affects 10 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
edubuntu-artwork (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: edubuntu-artwork

Using update manager I get this crash report error while updating my system.

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 10.04
Package: edubuntu-artwork 0.1.0-63
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-16.25-generic
Uname: Linux 2.6.32-16-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia
Architecture: amd64
Date: Thu Apr 1 00:53:09 2010
ErrorMessage: ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
InstallationMedia: Ubuntu 9.10 "Karmic Koala" - Release amd64 (20091027)
PackageArchitecture: all
SourcePackage: edubuntu-artwork
Title: package edubuntu-artwork 0.1.0-63 failed to install/upgrade: ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

Revision history for this message
Gregory (gregory1918) wrote :
Revision history for this message
Jonathan Carter (jonathan) wrote :

This will be addressed in edubuntu-artwork 0.1.0-64. Thank you for your bug report.

Changed in edubuntu-artwork (Ubuntu):
status: New → Fix Released
Revision history for this message
Franz_XM (post-ruether24) wrote :

I use Ubuntu. And i added some parts of EDUBUNTU.

Since 10.04 i've got this problem.

thanks

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers