devscripts doesn't depend on equivs (for mk-build-deps)

Bug #1596562 reported by Michał Sawicz on 2016-06-27
22
This bug affects 5 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
One Hundred Papercuts
High
Unassigned
devscripts (Ubuntu)
High
Unassigned

Bug Description

Steps:
* install devscripts
* $ mk-build-deps debian/control

Expected:
* works

Current:
* mk-build-deps: You must have equivs installed to use this program.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 16.04
Package: devscripts 2.16.2ubuntu3
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-24.43-generic 4.4.10
Uname: Linux 4.4.0-24-generic x86_64
NonfreeKernelModules: zfs zunicode zcommon znvpair zavl
ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.1
Architecture: amd64
CurrentDesktop: Unity
Date: Mon Jun 27 16:26:23 2016
InstallationDate: Installed on 2016-05-06 (51 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 16.04 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 (20160420.1)
SourcePackage: devscripts
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Michał Sawicz (saviq) wrote :
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in devscripts (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Changed in devscripts (Ubuntu):
importance: Undecided → High
Changed in hundredpapercuts:
status: New → Confirmed
importance: Undecided → High
Ivan Gagis (igagis) wrote :

still present in bionic

Michał Sawicz (saviq) wrote :

Seems fine now:

$ lsb_release -sd
Ubuntu 18.04.2 LTS

$ apt-cache depends devscripts | grep equivs
  Suggests: equivs

Michał Sawicz (saviq) wrote :

Ah that was the case all along… but Suggests is not enough…

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers