Network component not activated on a fully automated installation

Bug #512632 reported by Mathias Gug
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
debian-installer (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: debian-installer

While trying to setup an automated lucid installation the install process stops and brings up the menu instead of detecting the network interface.

The installation was started with the following pxelinux configuration file:

prompt 0
timeout 10
default install

label install
kernel kernel
initrd initrd
append url=http://172.22.42.2:80//cgi-bin/boot.py/preseed -- debconf/priority=critical locale=en_US console-setup/ask_detect=false console-setup/layoutcode=us

Revision history for this message
Mathias Gug (mathiaz) wrote :

Here is the complete installer logs.

Revision history for this message
Marc Tardif (cr3) wrote :

Works fine for me with the following pxelinux configuration and the attached preseed file:

DEFAULT preseed

LABEL preseed
    kernel linux
    append vga=normal initrd=initrd.gz DEBCONF_DEBUG=5 debconf/priority=critical url=http://10.153.104.60/cgi-bin/preseed.cgi locale=en_US console-setup/ask_detect=false console-setup/layoutcode=us hw-detect/start_pcmcia=false netcfg/choose_interface=eth0

Revision history for this message
Mathias Gug (mathiaz) wrote :

May be related to bug 512592.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers