Side by side fails at "Select and Install Software" step

Bug #1572306 reported by Phill Whiteside on 2016-04-19
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
debian-installer (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

I see various other issues that have been previously reported. As this is on two KVM machines, I can kill and provide what ever data that they have to assist in resolution.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 16.04
Package: debian-installer (not installed)
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-20.36-generic 4.4.6
Uname: Linux 4.4.0-20-generic x86_64
ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2
Architecture: amd64
CurrentDesktop: LXDE
Date: Tue Apr 19 21:10:55 2016
InstallationDate: Installed on 2015-02-18 (425 days ago)
InstallationMedia: Lubuntu 15.04 "Vivid Vervet" - Alpha amd64 (20141113)
MachineType: Hewlett-Packard HP 15 Notebook PC
MemoryUsage:
 total used free shared buff/cache available
 Mem: 7103648 4051624 150964 124636 2901060 2820008
 Swap: 5119996 331264 4788732
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.4.0-20-generic root=UUID=5c004fed-4f25-4ce4-99cb-c9b3796227d6 ro quiet splash nomdmonddf nomdmonisw nomdmonddf nomdmonisw nomdmonddf nomdmonisw vt.handoff=7
SourcePackage: debian-installer
UpgradeStatus: Upgraded to xenial on 2016-01-05 (105 days ago)
dmi.bios.date: 09/04/2014
dmi.bios.vendor: Insyde
dmi.bios.version: F.23
dmi.board.asset.tag: Base Board Asset Tag
dmi.board.name: 22CD
dmi.board.vendor: Hewlett-Packard
dmi.board.version: 93.23
dmi.chassis.asset.tag: Chassis Asset Tag
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: Hewlett-Packard
dmi.chassis.version: Chassis Version
dmi.modalias: dmi:bvnInsyde:bvrF.23:bd09/04/2014:svnHewlett-Packard:pnHP15NotebookPC:pvr0975100000405F00001620180:rvnHewlett-Packard:rn22CD:rvr93.23:cvnHewlett-Packard:ct10:cvrChassisVersion:
dmi.product.name: HP 15 Notebook PC
dmi.product.version: 0975100000405F00001620180
dmi.sys.vendor: Hewlett-Packard

Phill Whiteside (phillw) wrote :
Ubuntu QA Website (ubuntuqa) wrote :

This bug has been reported on the Ubuntu ISO testing tracker.

A list of all reports related to this bug can be found here:
http://iso.qa.ubuntu.com/qatracker/reports/bugs/1572306

tags: added: iso-testing
Phill Whiteside (phillw) wrote :

Does not affect server iso

Phill Whiteside (phillw) wrote :

This was fixed in the build dated 19th April.

Changed in debian-installer (Ubuntu):
status: New → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers