package console-setup 1.57ubuntu19 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 255

Bug #766335 reported by Jerry on 2011-04-19
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
console-setup (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: console-setup

just running after problems booting,
got a console-setup and several other bugs,
have done an apt-get update upgrade
from an alternative iso cd because could not boot...

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 11.04
Package: console-setup 1.57ubuntu19
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.38-8.42-generic-pae 2.6.38.2
Uname: Linux 2.6.38-8-generic-pae i686
NonfreeKernelModules: nvidia
Architecture: i386
Date: Tue Apr 19 12:55:07 2011
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 255
InstallationMedia: Ubuntu 10.10 "Maverick Meerkat" - Release i386 (20101007)
PackageArchitecture: all
SourcePackage: console-setup
Title: package console-setup 1.57ubuntu19 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 255
UpgradeStatus: Upgraded to natty on 2011-04-01 (18 days ago)

Jerry (jerrywone) wrote :
Changed in console-setup (Ubuntu):
status: New → Confirmed
status: Confirmed → New
status: New → Confirmed
status: Confirmed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers